• A Vanttila M143 04 Net

  Juuri sellaisena
  kuin sinä haluat

  Teemme taloja asiakkaan toiveiden mukaisesti.
  Suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva koti tai käytetään valmiita piirrustuksia.

Oma koti juuri sellaisena kuin haluat

Rakennamme yksilölliset omakotitalot omista suunnitelmistasi/luonnoksistasi tai talomalliemme pohjalta haluamaasi valmiusasteeseen. Teemme tarvittaessa myös tontin maatyöt.

Harkittaessa oman kodin rakentamista tulee mieleen monia kysymyksiä, joihin on etsittävä vastaus jo ennen varsinaisen suunnittelun aloittamista. Helppo ja nopea tapa edetä hankkeessa on ottaa meihin yhteyttä. Ammattilaisina osaamme ohjata ja neuvoa teitä halutun lopputuloksen aikaansaamiseksi. Yhteistyö asiakkaan kanssa on meille tärkeää  hankkeen alusta alkaen. Yhdessä teidän, pääsuunnittelijanne / vastaavan työnjohtajanne kanssa saavutamme laadukkaan lopputuloksen.

Talomallisto

Talomallisto

Toimitus ja suunnittelu

Toimitus ja suunnittelu

Talomallistomme

 • Huoneistoala:
  120 m2 + varasto

  Koko:
  3 MH, K/OH, ET, WC, KPH, SA, VH, VAR, AK

  Tutustu

 • Huoneistoala:
  125,5 m2

  Koko:
  4 MH, K/RUOK/OH, ET, WC, KPH, SA, KHH, VH, TKN, VAR, AK

  Tutustu

 • Huoneistoala:
  127 m2

  Koko:
  4 MH, K/RUOK/OH, ET, WC, PUK, KPH, SA, KHH, VH, TKN

  Tutustu

 • Huoneistoala:
  129 m2

  Koko:
  3 MH, TAKKAH, K/RUOK/OH, ET, WC, 2 KPH, SA, KHH, VH, TKN, VAR, AK

  Tutustu

 • Huoneistoala:
  134 m2

  Koko:
  4 MH, K/RUOK/OH, AULA, WC, KHH, KPH, SA, VH, TKN

  Tutustu

 • Huoneistoala:
  143 m2

  Koko:
  3 MH, ET, AULA, K, RUOK, OH, WC, 2 KPH, PUK, SA, KHH, 2 VH, TKN, VAR, AK

  Tutustu

Suunnittelu

Meillä on pitkä kokemus talojen rakentamisesta. Jokainen koti suunnitellaan sinun terpeittesi mukaan ja autamme sinua toteuttamaan unelman omastasta kodistasi. Saat ideoita esimerkiksi tutustumalla mallistoomme ja etsimällä sinulle sopivimmat ajatukset netistä.

Halusimme helpottaa pintamateriaalien valitsemista ja siksi laadimme monipuolisen sisutusvalikoiman helpottamaan valintoja. Valikoimasta löytyy hyviä yhdistelmiä laadukkaita materiaaleja koko kodin sisustamiseen.

Jokainen koti suunnitellaan yksilöllisesti ja tietenkin asiakkaan toiveet ja tarpeet huomioiden. Myös tontin asettamat vaatimukset otetaan huomioon ja tarvittaessa käymme paikanpäällä katsomassa tulevan talon tonttia. Tavoitteena on suunnitella ja rakentaa juuri sinun tarpeita ja toiveita vastaava koti.

a vanttila suunnittelu pohja

a vanttila suunnittelu ulkoasu

a vanttila sisustus kylpyhuone

a vanttila sisustus kylpyhuone

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous

Olipa teillä sitten vasta päätös alkaa rakennuttamaan tai  jo suunnitelmia tulevasta kodistanne, niin ottakaa rohkeasti meihin yhteyttä. Katsotaan yhdessä tarpeenne mukainen toimituspaketti. Toimituksiimme kuuluu myös rakennuslupakuvat, sekä LVIS- ja rakennesuunnitelmat perustussuunnitelmineen.  Voit jättää tarjouksen alla olevaa linkkiä käyttäen tai suoraan sähköpostiosoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Jätä tarjouspyyntö