• A Vanttila Myytava Kohde Tahtimarssi Lintuperspektiivi
  • A Vanttila Myytava Kohde Tahtimarssi Katu B Talot
  • A Vanttila Myytava Kohde Tahtimarssi Katu C ja G talot
  • A Vanttila Myytava Kohde Tahtimarssi Piha
  • A Vanttila Myytava Kohde Tahtimarssi  Sisusta

As Oy Oulun Tahtimarssi

As Oy Oulun Tahtimarssi

Laadukasta ja energiatehokasta asumista modernissa erillistaloyhtiössä Hiukkavaaran keskustassa, aivan palveluiden, koulun, päiväkodin ja liikuntapaikkojen vieressä!

Hiukkavaaran keskustaan rakennetaan erittäin laadukas, moderni ja hyvin varusteltu yhdeksäntoista asunnon erillistaloyhtiö, jossa talojen koot vaihtelevat 67m² kolmiosta 114,5m² viiden huoneen ja keittiön asuntoihin. Taloissa on aidoilla rajatut oleskelupihat ja jokaisen talon yhteyteen tulee autokatos, lämmin varasto ja terassi. Lisäksi C ja G taloihin tulee noin 60m² kattoterassit. Huoneistojen pohjaratkaisut ovat erittäin toimivia ja käytännöllisiä. Niistä löytyy kodinhoitohuoneet, useampi wc ja runsaasti säilytystilaa. Oleskelutilat huoneistoissa ovat reilun kokoiset ja isojen ikkunoiden ja korotettujen sisäkattojen ansiosta todella valoisat ja hulppeat.

Tämä loistavalle sijainnille rakennettava taloyhtiö tulee aivan Hiukkavaaran keskustaan, johon sijoittuvat tulevaisuudessa kaikki tarvittavat palvelut; kaupat, koulukeskus, terveysasema, päiväkoteja, urheilukeskus ym. Lue lisää täältä.

Alueen luonnonläheisyys, upeat kangasmaastot, valaistu kuntorata/hiihtolatu tarjoavat loistavat puitteet ulkoilijalle. Oulujoki, Saarelan uimaranta ja venesatama ovat kävelymatkan päässä. Oulun keskustaan matkaa tulee noin 6 kilometriä.

Rakentaminen aloitettu helmikuussa 2020 ja kohde valmistuu jouluksi 2020.

 

As Oy Oulun Tahtimarssi

Asunnot

Asemapiirros

Mikäli haluamasi asunto on jo varattu, niin ota yhteyttä myyjään. Varauksesta huolimatta huoneisto saattaa olla ostettavissa tai vapautua myöhemmin ostettavaksi. Täyttämällä varauslomakkeen voit asettua varausjonoon.

Hiukkavaaran keskus-kestävä pohjoinen talvikaupunki

Tiivistelmä

Hiukkavaaran kehittämisen visiona on olla ihmisen kokoinen, kestävä ja edelläkulkeva pohjoinen talvikaupunki. Uusi kaupunginosa suunnitellaan ja rakennetaan käyttäjien ehdoilla toimivaksi eläväksi kaupunginosaksi, joka on sekä energiatehokas että rohkea kokeilija ja uudistaja. Liikkuvassa Hiukkavaarassa kävely, pyöräily ja joukkoliikenne ovat etusijalla kaikkina vuodenaikoina. Hiukkavaara on kestävä pohjoinen talvikaupunki. Tällä tarkoitetaan vuodenaikojen synergiaa (neljä erilaista vuodenaikaa) ja lumikaupungin arkkitehtuuria – talvista kaupunkielämää sekä huonon sään sisätiloja. Talven huomioiva kaupunki toimii myös lumettomina vuodenaikoina ja mahdollistaa sen lisäksi monen muun asian tapahtumisen. Kun talvi on lähtökohtana kaavoituksen alkumetreiltä, on kaupunkisuunnittelusta edetty kaupunkikehittämiseen. Kestävä talvikaupunki on myös kestävä palvelukaupunki, joka edellyttää kaikkien tahojen sitoutumista ja yhteistyötä alusta saakka. Hiukkavaaran tavoitteena on olla myös pohjoisen pallonpuoliskon esikuva, monen vuodenajan kaupunki, jossa on kehitetty talviosaamista ja talvikunnossapitoa ja jossa yhdistyy urbaanin kaupungin palvelut ja pohjoinen luontokokemus.

Talvikaupunkistrategia ohjaa osaltaan Hiukkavaaran imagon rakentumista sekä suunnittelua ja rakentamista tulevina vuosina.

Talvikaupunkistrategia on jaettu viiteen osaan:

  • Viestintä – talven tarina
  • Ihminen – talvielämää pohjoisessa talvikaupungissa
  • Talven suunnittelu, käyttö ja ylläpito
  • Talvitapahtumat ja –elämykset – talvimatkailun kehittäminen
  • alvi elinvoimaistajana – osaaminen, kokeilut ja kehittäminen ja uusi liiketoiminta

Talvikaupunkistrategian pilottina ja kehitysympäristönä on Hiukkavaaran keskus, joista oppeja ja kokemuksia siirretään muidenkin alueiden suunnitteluun. Toimenpiteet koskettavat myös koko Oulun kaupunkia.

Tarkemmat tiedot
TULOSTETTAVA MYYNTIESITE

PYYDÄ HENKILÖKOHTAINEN ESITTELY:
0400 401 601Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kuvia kohteesta

Tahtimarssi lintuperspektiivi
Tahtimarssi katu B-talot
Tahtimarssi katu C ja G talot.
Tahtimarssi pihan näkymä
Tahtimarssi sisustus

Kohteen pohjakuvat

Varaa asunto

Voit tehdä varauksen heti alla olevalla kaavakkeella.
Mikäli haluamasi asunto on jo varattu, niin varauksesta huolimatta huoneisto saattaa olla ostettavissa tai vapautua myöhemmin ostettavaksi. Täyttämällä varauslomakkeen voit asettua varausjonoon.

Tagit: Myytävä 1-kerroksinen, erillistalot, Hiukkavaara