OKT Metsästäjäntie 9

Metsästäjäntien A-energialuokan omakotitalo

Uusi muuttovalmis erityisen energiatehokas ja laadukas omakotitalo suositulla Ritaharjun asuinalueella. Todella tyylikäs, moderni sekä avara koti ympäristöystävällistä ja energiatehokasta asumista arvostavalle.

a vanttila metsastajantie

a vanttila metsastajantie

Metsästäjäntie 9, 90540 Oulu

1-kerroksinen päärakennus 137,5 m² + parvi 20 m² +
autotalli / varasto 30 m² + autokatos

3 mh, k, oh, rt, khh, sa, ph, 2 wc, parvi / 329 000 € MYYTY

Lue lisää

Tämän kauniin kodin merkittävin etu on todella alhaiset asuinkustannukset! A-luokan energiatalo on normaaleista rakennusstandardeista poiketen rakennettu erityisen energiatehokkaaksi. Tämä näkyy mm. huomattavasti vahvemmissa seinä-, ikkuna- ja ovirakenteissa  (U arvot; seinät 0,08  alapohja 0,09  yläpohja 0,05 Ikkunat 0,63). Talon vaipparakenteet sekä talotekniikka on tehty energian säästöä ja edullista asumista silmällä pitäen. Lämmitysmuotona on edullinen maalämpö sekä lisänä aurinkopaneelit.

Kiinteät valaisimet ovat LED valaisimia, painokatkaisimet ovat himmentimillä varustettuja ja lisäksi valaistuksessa on tilanneohjauspaneeli, joka on esi-ohjelmoitu. Ilmanvaihtojärjestelmässä on jäähdytys-/esilämmityspatteri, jolle on erillinen maalämpöpiiri, järjestelmän termostaatti huolehtii itsenäisesti joko tuloilman lämmityksestä tai jäähdytyksestä tarpeen mukaan. Keittiön kodinkoneet ovat A++ energialuokan laitteita.

Pohjaratkaisuiltaan talo on todella avara ja käytännöllinen! Kodin tärkeimmät tilat; olohone, keittiö ja ruokailutila ovat yhtä suurta avaraa tilaa. Olohuoneen harjakorkeuteen korotettu katto antaa todella tilan tuntua. Talossa on kolme hyvän kokoista makuuhuonetta sekä suuri parvi esimerkiksi harrastetilaksi. Kylpyhuone osastolta löytyy tilava pukuhuone, erillinen iso wc, pesuhuone kahdella suihkulla sekä tilava sauna. Kodinhoitohuone on omana erillisenä tilanaan, josta käynti ulos sivupihalle. Eteläisellä takapihalla on iso terassi, josta näkymä suurelle nurmetetulle piha-alueelle. Autotallirakennus sisältää nosto-ovellisen autotallin sekä autokatoksen ja varaston. Kohteeseen tehty pihasuunnitelma, joka osin toteutettu. Kulkutiet asfaltoitu sekä osin laatoitettu.

Talon ekologisuutta on pyritty tuomaan myös sisustukseen aikaa kestävillä sisustusvalinnoilla. Klassisen ilmeen tuo tyylikäs ja ajaton tammiparketti, moderni musta keittiökalustus tammikehyksisillä kalusteovilla, upea musta takka, raikkaan valkoiset seinäpinnat, sormipaneelilla tehostetut seinät sekä kaakeloinnissa käytetyt värit; musta, valkoinen ja harmaa.

Tämä A-luokan energiatalo on osa eri tutkimus- ja kehityshankkeita, joissa kehitetään Euroopan Unionin ilmastostrategian mukaisesti vähähiilistä tai hiilineutraalia yhteiskuntaa. Rakennuksesta kerätään tietoa mittausantureiden ja –välineiden avulla rakennuksen rakennusfysikaalisista ja taloteknisistä ominaisuuksista. Saatua informaatiota verrataan käytössä oleviin laskentamalleihin, ja tämän tiedon avulla kehitetään laskentamalleja sekä käytetään ja sovelletaan ratkaisuja tulevaisuuden rakentamisessa. Tiedot ovat myös etäluettavia ja niihin on rajoitettu käyttöoikeus hankkeeseen osallistuneilla.  Käyttäjälle oleellinen tieto, energian kulutusmittaus, on asukkaan käytössä ja auttaa seuraamaan sekä muokkaamaan kulutustottumuksia ja rakennuksen käyttötapaa energiatehokkaaseen, ympäristöystävälliseen asumiseen. Hanke on toteutettu yhteistyössä Oulun Rakennusvalvontaviraston, Oulun Seudun Ammattikorkeakoulun ja alan eri tutkimus- ja tuotekehitystyötä tekevien yritysten kanssa.

Varaustilanne
  • Metsästäjäntie 9  MYYTY

Kuvia kohteesta

Metsästäjäntie
Keittiö
Keittiö
Kodinhoitohuone
Kylpyhuone
Makuuhuone
Makuuhuone
Olohuone
Olohuone
Parvi
Sauna
Terassi
Wc

Kohteen pohjakuva

Tagit: Myytävä 1-kerroksinen, Oulu Ritaharju